Tijdens de BeleggersFair Kennis Update (BFKU) op vrijdag 21 april wordt bekendgemaakt welke vier financials een Cashcow Award hebben verdiend. Als BFKU-kijker bent u van harte uitgenodigd om de uitreiking online bij te wonen. Zo bent u als eerste op de hoogte van de winnaars

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, worden dit jaar voor de achtste keer uitgereikt. Er zijn vier prijzen te vergeven: de Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2023. Het onderzoek is nog in volle gang. Heeft u al gestemd op uw favorieten? Dat kan nog tot en met zaterdag 15 april 2023 (12.00 uur). U maakt dan kans op een dinerbon.

Op 21 april zal de BeleggersFair Kennis Update worden geopend met de prijsuitreiking van de Cashcow Awards (om 10.00 uur). Onze razende reporter reist door heel Nederland om de vier prijswinnaars persoonlijk hun award te overhandigen. Als Cashcow-lezer nodigen wij u van harte uit om de prijsuitreiking mee te beleven vanachter uw beeldscherm. Zo bent u als eerste op de hoogte van de winnaars.

Deelnemen is simpel: schrijf u gratis in voor de BeleggersFair Kennis Update en u ontvangt een dag van tevoren een link naar de uitzending van de Cashcow Awards-uitreiking. Uiteraard kunt u zich desgewenst óók inschrijven voor één of meerdere van de masterclasses die deze dag online uitgezonden worden. Heeft u zich al eerder ingeschreven voor de Kennis Update? Dan hoeft u niks te doen.

De genomineerden

Cash Publieksprijs 2023 Beste Vermogensbeheerder 2023 Cash Innovatieprijs 2023 Cash ETF-prijs 2023
ABN Amro Fintessa Vermogensbeheer BNP Paribas Markets Amundi
ASN Bank OHV Vermogensbeheer BUX IShares BlackRock
DEGIRO Trustus eToro State Street SPDR ETFs
ING Van Lieshout & Partners IG VanEck
Saxo Bank Wierda & Partners Saxo Bank Vanguard