Beleggingsexpert
Nowherdays

Biografie

Beleggingsexpert Bart Maissan (@beleggenmetbart) van Nowherdays.

Vroeger was ik echt een spaarder. Vanaf mijn veertiende had ik een droom: mijn eigen appartement kopen in Amsterdam. Ik zag dat de huizenprijzen stegen en zette iedere euro die ik had apart. Toen vrienden begonnen te stappen en soms wel 1000 euro per maand uitgaven aan drankjes, haakte ik eerder af zodat ik mijn geld in mijn droom kon stoppen. Op mijn 24ste had ik 50.000 euro bij elkaar gespaard en kon ik zo een appartement kopen.

Maar toen ik al mijn spaargeld in dat appartement had gestopt dacht ik: het kost me 10 jaar om weer zo’n bedrag bij elkaar te sparen. Dus ging ik onderzoeken wat ik kon doen om sneller vermogen op te bouwen, zeker ook omdat de rente op spaargeld minder werd. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan ben ik gaan investeren op de beurs. Inmiddels heb ik op de beurs een vermogen van 100.000 euro+ weten op te bouwen en hebben wij 1500+ mensen mogen helpen  om ook simpel & veilig te starten beleggen. Momenteel ben ik dagelijks bezig met de financiële markten en inspireer en motiveer ik anderen om ook te profiteren van de voordelen van investeren op de beurs.

Online masterclass | 12.45 uur

Hoe kan je met 1 Simpele Strategie Succesvol worden op de beurs?

‘Snel geld verdienen op de beurs’, dat zie je steeds meer voorbij komen online. Je wordt doodgegooid met Lamborghini’s op Instagram en iedereen lijkt miljonair te kunnen worden. Maar hoe zit het nu echt, is het echt zo snel en gemakkelijk zoals het lijkt?

In deze masterclass deelt beleggingsexpert Bart Maissan (@beleggenmetbart) van Nowherdays een persoonlijk verhaal. Je ontdekt hoe hij jaarlijks een goed rendement weet te behalen én de vrijheid heeft om samen met zijn vriendin, Paulien van Eerdenburg oprichter van Nowherdays, fulltime de wereld rond te reizen. Ben jij er ook klaar voor om succesvol op de beurs te worden zonder hoge risico’s te hoeven nemen en hier zeeën van tijd in te stoppen? Neem dan deel aan deze masterclass.

.