Tijdens deze masterclass behandelt Paul Mennema, algemeen directeur van Yieldt, de mogelijkheden, uitdagingen, risico’s en kansen van het beleggen in cryptovaluta.

De cryptomarkt is innovatief, omvangrijk en volatiel. Wat zijn de mogelijkheden, uitdagingen, risico’s en kansen van het beleggen in cryptovaluta? Mennema gaat hier uitgebreid op in. Tijdens deze masterclass blikt hij ook terug naar de oorsprong van deze digitale valuta en praat hij u bij over de waardetoevoeging van de blockchain-technologie op de economie.

Masterclass: Crypto beheerd beleggen
Tijd: 12.30 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

CryptovalutaSpreker: Paul Mennema
Algemeen directeur en oprichter van Yieldt

Met meer dan 20 jaar ervaring in ondernemerschap, management, financiële en beslissingsanalyse, heeft Mennema de nodige werkervaring opgedaan. Voorheen als derde generatie algemeen directeur in het handelsbedrijf van de familie op DHZ-gebied, daarna ondernemend en investerend op diverse gebieden waarbij hij medeverantwoordelijk is voor het familiebedrijf waar beheerd wordt belegd en geïnvesteerd.

“Ik heb altijd de behoefte gehad om mijn eigen ding te doen en te ondernemen. Hier is nu Yieldt uitgekomen waarbij ik ook zelf weer aan het ondernemen ben geslagen.”