Op vrijdag 26 juni vindt, geheel RIVM-proof, de eerste volledig online editie plaats van de BeleggersFair Kennis Update. Het wordt een dag vol interessante webinars, gratis deel te nemen voor beleggers.

De BeleggersFair Kennis Update is een vervolg op de bekende BeleggersFair, die dit jaar zal plaatsvinden op 26 oktober. De BeleggersFair is al vijf jaar een begrip onder de Nederlandse particuliere belegger. Toch bleek tegelijkertijd de behoefte groot naar een beleggersevent dat nóg meer de diepte ingaat.

De BeleggersFair Kennis Update voorziet in die vraag. Op 26 juni worden er vanaf 10.30 uur dan ook zes informatieve masterclasses uitgezonden die thuis vanuit uw comfortabele stoel zijn te volgen. Zo bent u in één dag volledig up-to-date! Extra voordeel: omdat we het event online uitzenden is een ticket voor u helemaal gratis!

Het werkt simpel! Tijdens het registratieproces kiest u welke masterclasses u wilt volgen en op de dag van het online event ontvangt u uw persoonlijke programma met de juiste links naar de gekozen online masterclasses.

Klik hier om u gratis in te schrijven voor de BeleggersFair Kennis Update