Tijdens deze online masterclass legt Paul Lamain van het Tradealot EdgeFund uit welke arbitragemogelijkheden er zijn en hoe zij deze marktneutraal (gehedged) toepassen.

Het is voor particuliere beleggers maar ook voor analisten en professionele beleggers steeds moeilijker om de markt voorspellen. Te meer daar onvoorziene omstandigheden, uitspraken en beslissingen steeds vaker de koers bepalen. Denk maar aan de coronacrisis, de oorlog in Oekraïne en andere gebeurtenissen die ervoor zorgen dat de markt onverwachts een andere kant kiest, gebeurtenissen die zonder glazen bol niet van tevoren waren te voorspellen maar die flink invloed hebben op de rendementen van beleggers.

Arbitreren is vanuit een andere invalshoek opgezet; niet tevergeefs de markt proberen te voorspellen maar inspelen op feiten. Tijdens de BeleggersFair Kennis Update op 16 december  vertelt Lamain welke arbitragemogelijkheden er zijn en hoe deze marktneutraal (gehedged) kunnen worden toegepast, waardoor koersrisico wordt vermeden en een bovengemiddeld rendement wordt behaald.

Masterclass: Beleggen anno 2023; Waarom delta-neutraal arbitreren de toekomst van beleggen is!
Tijd: 11.30 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Spreker

Paul Lamain
Oprichter Tradealot

Paul heeft al een lange periode affiniteit met beleggen middels algoritmes. Voor hij Tradealot oprichtte was hij werkzaam bij JRC Capital Management, een institutionele vermogensbeheerder die voor grote banken algoritmes ontwikkelde. Hier werd zijn interesse in arbitreren aangewakkerd.