Financiële onafhankelijkheid, wie wil dat nou niet? Leer met de masterclass van Kuuske hoe u succesvol op de beurs kunt zijn met de simpele strategie van Bart Maissan (NowHerDays) en laat Marco Groot (Beleggers Academy) u wegwijs maken met dividendbeleggen.

Hoe word je succesvol op de beurs zonder hoge risico’s te hoeven nemen en hier zeeën van tijd in te stoppen? In deze masterclass deelt beleggingsexpert Bart Maissan een simpele strategie aan de hand van een persoonlijk verhaal. Ontdek hoe hij jaarlijks een goed rendement weet te behalen én de vrijheid heeft om samen met zijn vriendin, Paulien van Eerdenburg oprichter van Nowherdays, fulltime de wereld rond te reizen.

Marco Groot vertelt u vervolgens meer over het genereren van een passief inkomen middels dividendbeleggen. In deze cursus leert u hoe je dit kunt bereiken met Dividend-aandelen en ETF’s.

Masterclass: Passief inkomen genereren en financieel onafhankelijk
Tijd: 12.45 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Financieel onafhankelijk worden en passief inkomen genererenSpreker: Bart Maissan
Beleggingsexpert bij Nowherdays

Vroeger was Bart Maissan echt een spaarder. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan is hij gaan investeren op de beurs. Inmiddels heeft hij op de beurs een vermogen van 100.000 euro+ weten op te bouwen en heeft hij 1.500+ mensen mogen helpen  om ook simpel en veilig te starten beleggen.

Momenteel is Maissan dagelijks bezig met de financiële markten en inspireert en motiveert hij anderen om ook te profiteren van de voordelen van investeren op de beurs.

Spreker: Marco Groot
Partner bij 8DAW coaching & consultancy, Beleggers Academy