Directeur
TradeIdee

Online masterclass | 12.15 uur

De Drie Bouwstenen Van TradeIdee!

De wilde start van 2022 heeft voor de belegger die gebruikt maakt van technische analyse vele kansen opgeleverd. In deze masterclass zal Geert-Jan Nikken van TradeIdee u daarom bijpraten over de belangrijkste technische gebeurtenissen en kansen in de huidige markt. Dit zal hij doen aan de hand van de drie bouwstenen voor technische analyse van TradeIdee: RSI, Wolk en Fibonacci. Aan de hand van actuele voorbeelden zal Geert-Jan laten zien hoe u met deze bouwstenen technische kansen kunt vinden in de praktijk.

Ook zal Geert-Jan laten zien hoe u kunt anticiperen op technische kansen door deze te vertalen in concrete handelsideeën met behulp van de producten van Société Générale.

Deze masterclass is zowel voor de beginnende als gevorderde belegger.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit online seminar is een commerciële uiting.

Biografie

Geert-Jan Nikken is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector als Chartered Market Technician (CMT). Op TradeIdee verzorgt hij dagelijks op transparante en actuele wijze technische analyse op verschillende financiële markten en waarden.

.