CEO
Beleggen.com

Biografie

De passie van Harm van Wijk is het helpen van alledaagse beleggers om succesvol te zijn en hun toekomst veilig te stellen in slechts enkele minuten per week. Nadat hij van het een op het andere moment 90% van zijn spaargeld verloren had, was hij vastbesloten om te leren hoe de experts geld verdienden.
Na het bestuderen van de grote succesvolle beleggers creëerde hij software om beleggingsbeslissingen eenvoudig en winstgevend te maken in slechts enkele minuten per week. Hij leert nu anderen hoe zij deze software kunnen gebruiken om hun eigen financiële toekomst veilig te stellen
Harm van Wijk is te gast is geweest bij EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR en FinanceTelevision. Hij was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van De Financiële Telegraaf.

Masterclass

Volg de succesvolle belegger

In deze innemende presentatie legt belegginsgsexpert Harm van Wijk aan zijn publiek het beleggingssysteem uit dat de markt vereenvoudigt, waardoor u rust en financiële stabiliteit vindt en uw toekomst veilig stelt. Zie ook de speaker kit.