In deze online masterclass bespreekt analist Matthijs Kok van ProBeleggen zijn visie op de huidige Nederlandse en Amerikaanse aandelenmarkt. Is het forse herstel van de beurs sinds maart overdreven of te rechtvaardigen? Wat zijn potentiële risico’s voor de rest van het jaar?

Kok legt uit hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een potentiële daling en de mogelijkheden op de beurs. Een masterclass is niet compleet zonder concrete beleggingstips. Kok tipt een aantal aandelen die fors kunnen herstellen na de corona-pandemie. Daarbij bespreekt hij mogelijkheden om de portefeuille op een slimme wijze te beschermen.

Masterclass: Hoe positioneer ik mijn portefeuille in onzekere tijden?
Tijd: 11.30 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Hoe positioneer ik mijn portefeuille in onzekere tijden?Spreker: Matthijs Kok
Analist bij ProBeleggen

Matthijs Kok groeide op in Nederland, Zwitserland en Singapore en studeerde aan de Universiteit van Manchester International Management met een focus op financiën. Hij werkte in Singapore bij UBS op de afdeling Investments, Products and Services.

Na zijn studie werkte hij bij Dutch Debt Advisors en verzorgde hij bedrijfsfinancieringen voor MKB bedrijven. Sinds 2019 werkt Kok voor ProBeleggen en verzorgt hij analyses van Nederlandse en Amerikaanse bedrijven.