Senior Analist
Beurspro

Biografie

John Beijer is al meer dan 30 jaar betrokken bij de financiële sector en gespecialiseerd in turbo`s en factors. Hij is general manager van Beurspro. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten en richt zich met name op trading via algoritmes.

Daarnaast geeft hij zeer regelmatig zijn visie aan gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder DFT, BNR, RTL7, Belegger.nl en is hij regelmatig te zien als onafhankelijk analist tijdens (online) seminars voor Société Générale Beursproducten.

Online masterclass | 10.00 uur

Gouden tips in coronatijden

De beurs beweegt heftig als gevolg van het coronavirus. Belangrijk voor de herstart van de wereldwijde economie is de snelheid van de vaccinaties en het afbouwen van de lockdowns in veel landen.

Nu de rente nagenoeg op nul procent staat, lijken beleggers bereid meer risico te nemen tijdens de zoektocht voor rendement. Toch zien we de rente op staatsleningen de afgelopen periode hard oplopen.

Is dit een indicatie dat de periode van lage rentes voorbij is?
Welke fondsen kunnen hiervan gaan profiteren en welke juist niet?

Ook dit jaar zien we tussen de fondsen onderling grote verschillen. De fondsen die het in 2020 zwaar hadden, zoals Aegon, ING en Shell maken dit jaar duidelijk een comeback. Moeten we de switch maken van technologiefondsen naar financiële waarden? Welke fondsen gaan profiteren van een herstart van de wereldwijde economie?

John Beijer geeft aan welke aandelen en trends nu het meeste perspectief bieden op een fantastisch rendement en hij geeft u een heldere uitleg hoe u op deze trends kan inspelen.

Mocht het tij keren in de financiële markten, dan is het uitermate belangrijk om uw portefeuille te beschermen tegen dalingen: Ook dit zal aan bod komen tijdens deze masterclass.

Na afloop heeft u Johns ideale opstelling op zak om dit jaar een perfect rendement te maken en u heeft daardoor ook kans om uw rendement te verhogen.

Dit seminar wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Deze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via beurs.societegenerale.nl.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.beurs.societegenerale.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Dit is een reclame uiting.