Vermogensbeheerder
VRY van Fintessa

Biografie

Joop van de Groep (1966)
Tijdens zijn studie financiële economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam is zijn interesse gewekt voor beleggingsleer en alles wat daarmee samenhangt. In 1993 is hij afgestudeerd op ‘De handel in afgeleide producten (derivaten) door de banken en de risico’s hiervan voor het financiële systeem’. Na zijn studie kwam hij in dienst bij de Rabobank als beleggingsadviseur. Na enige tijd werd hij tevens financieel planner voor vermogende particulieren, ondernemers en DGA’s. In 1997 trad hij toe tot het managementteam.

Na 10 jaar Rabobank maakte hij in 2004 de overstap naar vermogensbeheer. Deze functie heeft hij bij diverse zelfstandige vermogensbeheerders uitgeoefend, waaronder AFS Capital Management, Keijser Capital en Antaurus Vermogensbeheer. Sinds 1997 is hij gecertificeerd financieel planner. Bij Fintessa is hij niet alleen relatiebeheerder en lid van het beleggingsbeleid comité, maar stuurt hij tevens het team van vermogensbeheerders aan.

Online masterclass | 13.15 uur

Haal meer uit je lijfrente

Al jaren is de spaarrente heel erg laag. Een spaarrekening levert u weinig rendement op wanneer u vermogen opbouwt of juist een lijfrente laat uitkeren. Veel beleggingsoplossingen bieden uitsluitend huisfondsen. Ook wordt er vaak weinig actief belegd: wanneer u zelf geen actie onderneemt, dan worden uw beleggingen niet aangepast aan gewijzigde (markt)omstandigheden. Door te beleggen via VRY profiteert u van actief en professioneel vermogensbeheer. De kans op een beter rendement neemt hiermee behoorlijk toe ! Joop van de Groep vertelt u er alles over in zijn Masterclass.