Tijdens deze masterclass praat Geert-Jan Nikken van TradeIdee u bij over de belangrijkste technische gebeurtenissen en kansen in de huidige markt. Zowel beginnende als gevorderde beleggers kunnen hier hun voordeel uit halen.

De wilde start van 2022 heeft voor de belegger die gebruikt maakt van technische analyse vele kansen opgeleverd. Geert-Jan Nikken belicht de kansen aan de hand van de drie bouwstenen voor technische analyse van TradeIdee: RSI, Wolk en Fibonacci. Ook geeft hij voorbeelden hoe u met deze bouwstenen technische kansen kunt vinden in de praktijk.

Daarnaast laat Nikken zien hoe u kunt anticiperen op technische kansen door deze te vertalen in concrete handelsideeën met behulp van de producten van Société Générale.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Masterclass: De Drie Bouwstenen Van TradeIdee!
Tijd: 12.15 uur

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes.

Masterclass: De Drie Bouwstenen Van TradeIdee!Spreker: Geert-Jan Nikken
Directeur TradeIdee

Geert-Jan Nikken is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector als Chartered Market Technician (CMT). Op TradeIdee verzorgt hij dagelijks op transparante en actuele wijze technische analyse op verschillende financiële markten en waarden.