In deze masterclass draait alles om het begrijpen van het Ethereum-ecosysteem, blockchains, crypto, zijn activa en DeFi (gedecentraliseerde financiën).

De masterclass is voor de nog steeds ‘geeky’, maar een beetje ‘nooby’ fan/investeerder in crypto en blockchain. De presentatie ligt in handen van Olivier Rikken (SMT-lid bij blockchain implementatiespecialist Ledger Leopard en Partner van Emerging Horizons) en Raoul Esseboom, Founder Cryptotakkies.

Deze masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door Kuuske.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Masterclass: Ethereum for everyone, a DEVCONNECT event
Tijd: 11.45 uur

Masterclass: Ethereum for everyone

Spreker: Olivier Rikken
Partner bij Emerging Horizons en SMT-lid bij Ledger Leopard

Rikken heeft onder andere ervaring in de financiële sector, logistiek en overheidssector, waar hij zijn technologische kennis toepaste om tot slimme oplossingen te komen. Door de jaren heen, heeft hij zich gespecialiseerd in blockchain, wat onder meer resulteerde in zijn eigen bedrijf Emerging Horizons en SMT-lid bij blockchain implementatiespecialist Ledger Leopard.

Daarnaast is hij gastdocent op verschillende Nederlandse en buitenlandse universiteiten, actief betrokken bij de Dutch Blockchain Coalition en bestuurslid van de Stichting 2Tokens waar wij onderzoek doet naar de regulatory side van tokenization en promoveert hij op “Governance van Decentralized Autonomous Organizations (DAO)” aan de TU Delft.

Masterclass: Ethereum for everyone

Spreker: Raoul Esseboom
Founder Cryptotakkies

Raoul Esseboom is oprichter van Cryptotakkies: een online leerplatform dat jongeren en jongvolwassenen praktische en theoretische tools biedt en ze inzicht geeft in de toekomst van het digitale geld en de onderliggende technologie: Blockchain.

Esseboom: “Als ex-voetballer begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om een stap te zetten in een wereld die je compleet vreemd is. Omscholingstrajecten zijn vaak saai en duren lang. Met Cryptotakkies willen wij nieuwe technologie leuk en vooral toegankelijk maken voor het jonge publiek zodat zij zich kunnen voorbereiden op hun toekomst.”