Wilt u meer halen uit uw (uitkerende) lijfrente? Breng dan een virtueel bezoek aan deze masterclass. Joop van de Groep (VRY van Fintessa) vertelt meer over deze beleggingsoplossing.

Al jaren is de spaarrente heel erg laag. Een spaarrekening levert u weinig rendement op wanneer u vermogen opbouwt of juist een lijfrente laat uitkeren. Veel beleggingsoplossingen bieden uitsluitend huisfondsen. Ook wordt er vaak weinig actief belegd: wanneer u zelf geen actie onderneemt, dan worden uw beleggingen niet aangepast aan gewijzigde (markt)omstandigheden.

Door te beleggen via VRY van Fintessa profiteert u van actief en professioneel vermogensbeheer. De kans op een beter rendement neemt hiermee behoorlijk toe. Joop van de Groep vertelt u er alles over in deze masterclass.

Masterclass: Haal meer uit je lijfrente
Tijd: 13.15 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Masterclass: Haal meer uit je lijfrenteSpreker: Joop van de Groep
Vermogensbeheerder bij VRY van Fintessa

Tijdens zijn studie financiële economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam is zijn interesse gewekt voor beleggingsleer en alles wat daarmee samenhangt. In 1993 is hij afgestudeerd op ‘De handel in afgeleide producten (derivaten) door de banken en de risico’s hiervan voor het financiële systeem’. Na zijn studie kwam hij in dienst bij de Rabobank als beleggingsadviseur. Na enige tijd werd hij tevens financieel planner voor vermogende particulieren, ondernemers en DGA’s. In 1997 trad hij toe tot het managementteam.

Na 10 jaar Rabobank maakte hij in 2004 de overstap naar vermogensbeheer. Deze functie heeft hij bij diverse zelfstandige vermogensbeheerders uitgeoefend, waaronder AFS Capital Management, Keijser Capital en Antaurus Vermogensbeheer. Sinds 1997 is hij gecertificeerd financieel planner. Bij Fintessa is hij niet alleen relatiebeheerder en lid van het beleggingsbeleid comité, maar stuurt hij tevens het team van vermogensbeheerders aan.