Tijdens deze masterclass deelt Geert-Jan Nikken (TradeIdee) zijn unieke handelsstrategie. Tevens geeft hij twee concrete actuele voorbeelden uitgewerkt in beursproducten van Société Générale.

De handelsstrategie van Nikken bestaat uit twee indicatoren: Wolk en RSI. Aan de hand van vele voorbeelden laat hij de kracht van deze combinatie zien. Maar er is meer! De masterclass sluit af met twee concrete actuele voorbeelden uitgewerkt in beursproducten van Société Générale. Theorie en Praktijk vallen daarmee naadloos samen.

De masterclass wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Warrants, Factors en Rendement Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Deze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf-belegger die een visie heeft op de markt.

Masterclass: Tips, Trucs en TA
Tijd: 10.00 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Masterclass: Tips, Trucs en TASpreker: Geert-Jan Nikken
Directeur TradeIdee

Al ruim twee decennia is Geert-Jan Nikken een begrip voor beleggend Nederland. Aan de hand van zijn aanpak, gebaseerd op Technische Analyse, informeert hij sinds 1995 zowel particuliere en institutionele beleggers over de stand van zaken.

Na een omzwerving langs partijen als ABN Amro, Generale Bank, MeesPierson en Rabobank informeert Nikken sinds 2009 vanuit zijn eigen bedrijf TradeIdee. Nikken is een veelgevraagd spreker. Actualiteit met een vleugje humor.