Hoe kunt u meer halen uit uw lijfrentekapitaal om straks extra te genieten van uw pensioen? Laat het u vertellen door Joop van de Groep (VRY van Fintessa).

Wilt u meer halen uit uw (uitkerende) lijfrente? Breng dan een virtueel bezoek aan deze masterclass. Joop van de Groep vertelt meer over deze beleggingsoplossing, geschikt voor particulieren en ondernemers.

Masterclass: VRY van Fintessa
Tijd: 12.00 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Masterclass: VRY van FintessaSpreker: Joop van de Groep
Vermogensbeheerder bij VRY van Fintessa

Tijdens zijn studie financiële economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam is de interesse van Joep van de Groep (1966) gewekt voor beleggingsleer en alles wat daarmee samenhangt. In 1993 is hij afgestudeerd op ‘De handel in afgeleide producten (derivaten) door de banken en de risico’s hiervan voor het financiële systeem’. Na zijn studie kwam hij in dienst bij de Rabobank als beleggingsadviseur. Na enige tijd werd hij tevens financieel planner voor vermogende particulieren, ondernemers en DGA’s. In 1997 trad hij toe tot het managementteam.

Na 10 jaar Rabobank maakte Van de Groep in 2004 de overstap naar vermogensbeheer. Deze functie heeft hij bij diverse zelfstandige vermogensbeheerders uitgeoefend, waaronder AFS Capital Management, Keijser Capital en Antaurus Vermogensbeheer. Sinds 1997 is hij gecertificeerd financieel planner. Bij Fintessa is hij niet alleen relatiebeheerder en lid van het beleggingsbeleid comité, maar stuurt hij tevens het team van vermogensbeheerders aan.