Analist
ProBeleggen

Biografie

Matthijs groeide op in Nederland, Zwitserland en Singapore en studeerde aan de Universiteit van Manchester International Management met een focus op financiën. Hij werkte in Singapore bij UBS op de afdeling Investments, Products and Services. Na zijn studie werkte hij bij Dutch Debt Advisors en verzorgde hij bedrijfsfinancieringen voor MKB bedrijven. Sinds 2019 werkt Matthijs voor ProBeleggen en verzorgt hij analyses van Nederlandse en Amerikaanse bedrijven.

Masterclass

Hoe positioneer ik mijn portefeuille in onzekere tijden?

In deze masterclass bespreekt analist Matthijs Kok van ProBeleggen zijn visie op de huidige Nederlandse en Amerikaanse aandelenmarkt. Is het forse herstel van de beurs sinds maart overdreven of te rechtvaardigen? Wat zijn potentiele risico’s voor de rest van het jaar?

Matthijs legt uit hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een potentiele daling en de mogelijkheden op de beurs. Een masterclass is niet compleet zonder concrete beleggingstips. Matthijs tipt een aantal aandelen die fors kunnen herstellen na de corona pandemie. Daarbij bespreekt hij mogelijkheden om de portefeuille op een slimme wijze te beschermen.