Talkshowhost
Ondernemerslounge (RTLZ)

Online masterclass

Beleggingsspecialisten in Ondernemerslounge (RTLZ)

In deze special over beleggen anno 2024, die Ondernemerslounge (RTLZ) speciaal voor de BeleggersFair Kennisupdate maakt, spreekt talkshowhost Maurice Vollebregt met beleggingsspecialisten van Gini Capital, Value Jagers, DHF Capital en Dubai Platinum.

Reeds 10 seizoenen verbindt Ondernemerslounge ondernemers en anderen succesvol met elkaar én met het grote publiek (op RTL7 en/of RTLZ). Ook in 2024 is deze zakelijke talkshow, die in het teken staat van ondernemerschap, investeren en genieten van het leven, in het voorjaar en in het najaar te zien op RTLZ. De studiopresentatie is in handen van ondernemer Maurice Vollebregt, waarbij er gekozen is voor een statige locatie in het midden des lands: Kasteel Hoekelum in Bennekom (Gelderland). Presentatrice Laurien Verstraten verzorgt reportages op locatie. Ondernemerslounge levert ook een bijdrage aan de BeleggersFair Kennisupdate.

Biografie

De in 1985 geboren ondernemer Maurice Vollebregt is heden ten dage vooral bekend als tv-producent en host van de zakelijke talkshow Ondernemerslounge op RTLZ, maar hij investeert zijn tijd, geld en energie ook graag in kansrijke start-ups en scale-ups. Zijn gasten worden nader geïntroduceerd in de uitzending.