Medeoprichter en commercieel directeur
Six Capital

Online masterclass

De 5 gegarandeerde blunders in de cryptomarkt

Geld verliezen in de cryptomarkt gebeurt helaas nog te vaak. Maar is het mogelijk om winstgevend te investeren met behulp van enkele nuttige tips? Absoluut. In deze exclusieve masterclass ontdek je hoe de geschiedenis zich herhaalt en waarom de cryptomarkt een onmisbare rol speelt binnen de financiële markten. Het is nu tijd om actie te ondernemen.

Wat je zult leren:

  • Technologische voorsprong: Ontdek hoe je kunt profiteren van de exponentiële groei van blockchaintechnologie en hoe dit je investeringsportefeuille kan doen groeien.
  • Vergroot je rendement: Ontvang vijf simpele tips die je direct kunt toepassen om je rendement op de cryptomarkt te vergroten.
  • Beleg als een expert: Leer over de unieke strategie van Core Fund, het fonds van Six Capital, dat optimaal inspeelt op de cryptomarkt en streeft naar maximaal rendement voor de participant.

Deze sessie biedt een unieke kans om de investeringsmogelijkheden binnen de cryptomarkt te verkennen, zonder dat je verdwaalt in de complexiteit van de technologie.

Biografie

Als medeoprichter en Commercieel Directeur bij Six Capital is Maxim de Clippelaar een drijvende kracht achter de introductie van de revolutionaire wereld van Web3 en blockchain technologie. Hij brengt een breed publiek in contact met investeringsmogelijkheden binnen deze exponentieel groeiende markt, die vaak bij velen nog onbekend is.

Met een scherpe blik en een solide achtergrond in ondernemerschap benut Maxim zijn unieke vaardigheden om duurzame klantrelaties op te bouwen en nauwkeurig te voorzien in de behoeften van de klant. Sinds 2015 is hij samen met zijn team actief in de cryptomarkt, en samen hebben zij Six Capital gepositioneerd als de vooraanstaande partij in Nederland voor fundamenteel sterke investeringen in Bitcoin, Web3 en andere geavanceerde blockchain-technologieën.