Technisch analist Geert-Jan Nikken blikt terug en kijkt vooruit naar de mogelijkheden voor het nieuwe beursjaar. Tijdens deze online masterclass geeft hij enkele concreet uitgewerkte handelsideeën.

Het einde van het beleggingsjaar 2022 komt in zicht. Een jaar dat werd gekenmerkt door negatieve scores van veel aan het Damrak genoteerde aandelen met als gevolg dat ook de AEX- en AMX-index in het rood zijn geëindigd. Met een torenhoge inflatie en een stijgende rente is de centrale vraag: waar liggen de kansen in 2023?

Tijdens de BeleggersFair Kennis Update op 16 december blikt Nikken kort terug op het jaar 2022. Hij zal vanuit zijn specialisme als technisch analist zijn verhaal vervolgen waarin hij vooruit zal kijken naar de mogelijkheden voor het nieuwe beursjaar in de vorm van concreet uitgewerkte handelsideeën.

De presentatie geeft u een duidelijk beeld van de status van de Amsterdamse beurs en welke kansen u kunt pakken in het nieuwe jaar. Kortom, verplichte kost voor iedere belegger!

Masterclass: Terugkijken is Vooruitkijken
Tijd: 12.15 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Spreker

Geert-Jan NikkenGeert-Jan Nikken
Directeur TradeIdee

Geert-Jan Nikken is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector als Chartered Market Technician (CMT). Op TradeIdee verzorgt hij dagelijks op transparante en actuele wijze technische analyse op verschillende financiële markten en waarden.