Investment Manager Digital Assets
VanEck Europe Asset Management B.V.

Biografie

Thomas Francken, VanEck Europe Asset Management B.V., Investment Manager Digital Assets. Thomas heeft een academische achtergrond in Corporate Law en Finance en is bezig met de afronding van zijn CFA. Voorheen is hij werkzaam geweest bij ING Bank NV als Analyst in het Structured Acquisition Finance team en daarna bij het crypto hedge fonds Cyber Capital BV als Investment Manager. Thomas verdiept zich sinds 2017 in de cryptocurrency markt en heeft in het verlengde daarvan een Executive Course Blockchain Technologies afgerond van de MIT University eind 2019. Sinds September 2021 is Thomas toegetreden tot het Digital Assets team van VanEck.

Volgens hem zal de digitale infrastructuur van het internet en het financiele systeem draaien op decentrale blockchain technologie. Als investeerder is het belangrijk om goed op te hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en een gepaste allocatie te hebben naar deze veelbelovende markt.

Online masterclass | 10.30 uur

Invest in the Future of Digital Finance

Gedurende deze masterclass zullen we dieper ingaan op de laatste trends binnen de cryptocurrencymarkt, een toekomstbeeld schetsen van de industrie en hoe u verantwoord cryptocurrencybeleggingen kunt opnemen in uw portefeuille.

.