Na het bestuderen van de grote succesvolle beleggers creëerde beleggingsexpert Harm van Wijk software om beleggingsbeslissingen eenvoudig en winstgevend te maken. Tijdens deze online masterclass legt hij het beleggingssysteem uit dat de markt vereenvoudigt.

Nadat hij van het een op het andere moment 90% van zijn spaargeld verloren had, was Van Wijk vastbesloten om te leren hoe de experts geld verdienden. Na het bestuderen van de grote succesvolle beleggers creëerde hij software om beleggingsbeslissingen eenvoudig en winstgevend te maken in enkele minuten per week. Hij leert nu anderen hoe zij deze software kunnen gebruiken om hun eigen financiële toekomst veilig te stellen.

Masterclass: Volg de succesvolle belegger
Tijd: 13.00 uur

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair Kennis Update en deze online masterclass

Spreker: Harm van Wijk
Oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com

De passie van Harm van Wijk is het helpen van alledaagse beleggers om succesvol te zijn en hun toekomst veilig te stellen in slechts enkele minuten per week.

Van Wijk is te gast is geweest bij EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR en FinanceTelevision. Hij was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van De Financiële Telegraaf.