fbpx

Home2024-04-26T11:01:04+00:00

Binnen één dag vanuit huis helemaal up-to-date!

Op vrijdag 26 april 2024 vond de eerste online editie van de BeleggersFair Kennis Update 2024 plaats.

● Vanuit huis in één dag up-to-date
● Inspirerende sprekers en tips

● Mis geen enkele masterclass
● Direct vragen stellen aan de sprekers

Geef uw kennis en vermogen online een boost!


Klik op onderstaande button om de masterclassses terug te kijken!

Online programma 26 april 2024

Geld verliezen in de cryptomarkt gebeurt helaas nog te vaak. Maar is het mogelijk om winstgevend te investeren met behulp van enkele nuttige tips? Absoluut. In deze exclusieve masterclass ontdek je hoe de geschiedenis zich herhaalt en waarom de cryptomarkt een onmisbare rol speelt binnen de financiële markten. Het is nu tijd om actie te ondernemen.

Wat je zult leren:

 • Technologische voorsprong: Ontdek hoe je kunt profiteren van de exponentiële groei van blockchaintechnologie en hoe dit je investeringsportefeuille kan doen groeien.
 • Vergroot je rendement: Ontvang vijf simpele tips die je direct kunt toepassen om je rendement op de cryptomarkt te vergroten.
 • Beleg als een expert: Leer over de unieke strategie van Core Fund, het fonds van Six Capital, dat optimaal inspeelt op de cryptomarkt en streeft naar maximaal rendement voor de participant.

Deze sessie biedt een unieke kans om de investeringsmogelijkheden binnen de cryptomarkt te verkennen, zonder dat je verdwaalt in de complexiteit van de technologie.

Spreker
Maxim de Clippelaar, medeoprichter en commercieel directeur bij Six Capital

Bestaat er een beleggingsstrategie die de aandelenmarkt verslaat? Jazeker: value-beleggen volgens de principes van Warren Buffett! Deze masterclass begint met een uiteenzetting van de belangrijkste concepten van de filosofie value beleggen zoals toegepast door ’s werelds meest succesvolle belegger: Warren Buffett. Vervolgens wordt ingegaan op hoe u deze strategie in de praktijk kunt toepassen en de wijze waarop die filosofie door beleggingsfonds ValueMachinesFund in praktijk wordt gebracht.De term ‘value-investing’ verwijst naar het beleggen in aandelen die op de beurs – ten onrechte – laag gewaardeerd zijn. Deze (te) laag gewaardeerde aandelen leveren gemiddeld een bovengemiddeld rendement op. Door gespreid in zulke aandelen te beleggen is des te meer te profiteren van wat op termijn een extreem krachtig verschijnsel blijkt: het rente-op-rente-effect oftewel exponentiële groei.

Sprekers

• John Brenninkmeijer, CEO bij ValueMachinesFund
• Hendrik Oude Nijhuis, Chief Investment Officer bij ValueMachinesFund
• Björn Kijl, Chief Marketing and Investment Officer bij ValueMachinesFund

In deze special over beleggen anno 2024, die Ondernemerslounge (RTLZ) speciaal voor de BeleggersFair Kennisupdate maakt, spreekt talkshowhost Maurice Vollebregt met beleggingsspecialisten van Gini Capital, Value Jagers, DHF Capital en Dubai Platinum.

Reeds 10 seizoenen verbindt Ondernemerslounge ondernemers en anderen succesvol met elkaar én met het grote publiek (op RTL7 en/of RTLZ). Ook in 2024 is deze zakelijke talkshow, die in het teken staat van ondernemerschap, investeren en genieten van het leven, in het voorjaar en in het najaar te zien op RTLZ. De studiopresentatie is in handen van ondernemer Maurice Vollebregt, waarbij er gekozen is voor een statige locatie in het midden des lands: Kasteel Hoekelum in Bennekom (Gelderland). Presentatrice Laurien Verstraten verzorgt reportages op locatie. Ondernemerslounge levert ook een bijdrage aan de BeleggersFair Kennisupdate.

Spreker

Maurice Vollebregt,
Talkshowhost Ondernemerslounge (RTLZ)

Het werkt simpel! Volg in één dag vanuit huis de online masterclasses om uw kennis weer up-to-date te krijgen. Tijdens het registratieproces kiest u welke masterclasses u wilt volgen. Een overzicht van de masterclasses vindt u hiernaast in het programma, dat continu wordt geüpdatet.

Op de dag van het online event ontvangt u uw persoonlijke programma met de juiste linkjes naar de gekozen online masterclasses. Tijdens de online masterclasses kunt u tevens direct uw vragen stellen.

Sprekers 26 april 2024

Hieronder een overzicht van de sprekers BeleggersFair Kennis Update

John Brenninkmeijer

ValueMachinesFund

John Brenninkmeijer

CEO
ValueMachinesFund

Maxim de Clippelaar

Six Capital

Maxim de Clippelaar

Medeoprichter en commercieel directeur
Six Capital

</p

Björn Kijl

ValueMachinesFund

Björn Kijl

Chief Marketing and Investment Officer
ValueMachinesFund

Hendrik Oude Nijhuis

ValueMachinesFund

Hendrik Oude Nijhuis

Chief Investment Officer
ValueMachinesFund

Maurice Vollebregt

Ondernemerslounge (RTLZ)

Maurice Vollebregt

Talkshowhost
Ondernemerslounge (RTLZ)

Nieuws

Niets zo dynamisch als BeleggersFair Kennis Update. Hier een overzicht van het laatste nieuws.

Partners BeleggersFair Kennis Update 2024

Partners

Mediapartners

Partner worden?

Wilt u uw expertise tonen en in contact komen met meer dan 400 particuliere beleggers? Deel dan uw kennis tijdens uw eigen masterclass op de BeleggersFair Kennis Update! U heeft de keuze uit één van de onderstaande thema’s (of een eigen thema in nader overleg met ons te bepalen).Mogelijke thema’s:

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal masterclasses beschikbaar. Neem dus snel contact met ons op

● Risico beperken en toch rendement

● Vastgoed en beleggingen

● Rente

● Cryptocurrency

● Obligaties

● Opties (strategieën)

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM*

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER *

  WOONPLAATS *

  BEDRIJF *

  HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Contact ons

  Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen.

   VOORNAAM *

   ACHTERNAAM *

   EMAIL ADRES *

   TELEFOONNUMMER

   HOE KUNNEN WE HELPEN?

   Go to Top